2011/2012

V 6. ročníku bylo nejvíce motivace a vůle po vítězství patrno u Kasalovy pily. Do posledního dne základního kola si vytvořila solidní základ pro udržení náskoku a k historickému průlomu a přistřižení křídel c.f. 

Ovšem některé zuby pily byly již zamodralé, neměly stejnou výšku a rozteč a ukázalo se, že pila byla již výrazně otupená a že bylo třeba přebrousit i hřbet zubů.

Odborné přebroušení bylo třeba provést právě před posledním kolem základní části, kde bylo třeba vyhrát oba zápasy. V obou zápasech se ukázalo, že přebroušení nebylo kvalitní a oba skončily bez bodového zisku. 

A Lennyho křídla c.f., již ne tak vzletně jako v minulých ročnících, zvítězila  v 6. ročníku základní části a získala Pohár České Kanady a dvanáctiletou kanadskou whisky.

V play off  si Kasalova pila poradila s Rozmetadlem a o postup do finále ve velmi vyrovnaném zápase se Sedelskou hospodou.

Ve finále nastoupili proti sobě rivalové základní části Kasalova pila a Lennyho křídla. Opět se ukázalo, že přebrousit bylo třeba hned po první půli.  Jednogólový náskok se po půli podařilo zvýšit na dvou, ale potom ……uff.. „dřelo to“.  Dvougólový náskok Kasalově pile nestačil. Lennyho křídla ukázaly v závěru několik skvostných kombinací a potvrdily, že vítězství v základní části O pohár České Kanady nebylo náhodné.     

Anděl České Kanady sezóny 2011/12  - …………..

Kanec České Kanady i v této sezóně zůstal  Kuchař Luděk (originální mařížská keramika bude určitě velmi dobře v budoucnu na Bojišti vydražena)  

 Základní část, o Pohár České Kanady         6. ročník CK futsalové  ligy: 
 Pohár České Kanady: Lennyho Křídla c.f.      1  Lennyho Křídla c.f. N.Bystřice
 Kanec České Kanady:  Luděk Kuchař    2  Kasalova pila J. Hradec, s.r.o.
 Anděl České Kanady:     3  Roztrhtrenky N. Bystřice,
      4  Sedelská hospoda,
      5  Pocemkamdeš N. Včelnice
      6  Plzeňská pivnice K. Řečice
      7  R.U. Rozmetadlo Příbraz
     8 Quizard J. Hradec
  Nejlepší brankář    
  Nejlepší střelec    

 Další nadstavbové kolo se odehrálo na vyhlášeném novobystřickém Bojišti.